Gratis fragt ved køb af alle dashcams

Om os

 

Her hos Dcams.dk finder du billige bilkameraer, på hver produktside finder du en anmeldelse samt test video optaget i Danmark. Du for et realistisk indblik i enheden også mulighed for at købe det derfor vil du ikke læse salgstaler men et kort uddrag og specificering af funktioner samt en testvideo der demonstrerer video kvaliteten du kan forvente.

Siden er bygget hos Shopify.com og for at give et realistisk indblik i produkterne samt holde priserne nede er alle vores produkt billeder taget af os, og ikke behandlet i Photoshop.

Ideen bag Dcams.dk er at få flere bilkameraer ud i Danmark, og få nedbragt forsikringssvindel og tvivl omkring hvem der bærer ansvar når uheldet er ude. Bilkameraer koster ikke en bondegård mere og det kan blive alle mands eje.

Dcams.dk er ikke en fuldtidsbeskæftigelse hvilket også er derfor vi kan være så skarpe på priserne, da vi ikke skal tjene til dagen og vejen, men Dcams.dk blot skal finansiere sig selv. 

 

Ingen kunder glemmes hos Dcams.dk vi stræber efter at levere den bedste kundeservice man nogensinde vil opleve som også kan ses på vores trustpilot side 

Levering

Vi tilbyder levering med PostDanmark uden omdeling til 25,- eller med omdeling til 49.

Betaling

Vi tager imod Visa/Visa Dankort, Mastercard, American Express, PayPal og MobilePay

 Handelsbetingelser

Du finder vores handelsbetingelser her

Søgeord i vores webshop:

Bil Kamera
Bilkamera
Bilkamera test
Bilkamera review
billigt bilkamera
dashcam
dashcam test
dashcam review
dash cam
kamera bil
kamera i bilen
instrumentbræt kamerera
ip kamera
trådløst kamera
overvågningskamera
kamera til bilen