Gratis fragt til nærmeste DAO pakkeshop ved køb over 299,- Vi sender også i weekenden med DAO.
Kurv 0

FAQ

 

 

Batteri? - Langt de fleste modeller kommer med et lille indbygget batteri som kan køre kameraet i 2-10 minutter, så man kan klipse det ud af holderen og filme området, skader eller andre ting der måske er vigtige i forsikringsøjemål ved en eventuel ulykke.

Loven? - Det er lovligt at bruge dashcams i Danmark der er dog en række regler som kan findes her: http://www.fdm.dk/biler/love-regler/dashcam-hvad-er-lovligt

Kabler? - Strømkabler til alle enheder er 300cm medmindre andet er oplyst.

Afspilning? - Medmindre andet er oplyst på produkt siden kan man bruge Windows Media Player eller VLC player til at afspille filerne. 

MicroSD kort? - Alle vores modeller bruger Micro SD kort på maksimum 32GB som giver et sted mellem 6-14 timers optagelse alt efter model og indstillinger. Der står speficeret på hver produktside hvilket kort der passer. 

Drift? - Når man har monteret sit bilkamera passer det sig selv, det kan selvfølgelig som alt elektronik gå i stykker eller som computere/telefoner fryse så det er en god ide at af og til lige tjekke at det kører og optager. På næsten alle vores modeller har de 2 dioder der blinker ved strøm og optagelse, så hvis man blot skimter efter dem en gang i mellem så er man på den sikre side. 

Fastmontering? - Er man sikker på hvor ens kamera skal sidde kan man med fordel fastmontere det med denne adapter

Strømforbrug? - Vælger man at have et eller flere bilkameraer tændt 24/7 skal man sikre sig at det ikke dræner batteriet,  der er så mange variabler der spiller ind som, biltype, størrelse på batteri, batteri kvalitet og alder, temperatur samt dashcam montering ovs. En god tommelfingerregel siger at kører man i bilen hver anden dag vil det ikke blive et problem. Alle de test vi har foretaget os har aldrig vist et strømtab, selv ved 2 X1 modeller sat til i 14 dage i en  2 år gammel Citroen C1 der ikke blev tændt eller brugt i de 14 dage. Har man en ældre bil eller et gammelt batteri og vælger at det konstant skal optage, skal man nok lige holde øje med det i starten.