Tilbud!

10,26″ Android skærm med indbygget Dashcam og bak kamera, kan se Netflix, Youtube mm.

Original price was: 2.999 kr..Current price is: 1.999 kr..

Få en optimal køreoplevelse med vores 10,26 Android skærm, der kombinerer dashcam, bak kamera og underholdning i én enhed.

Køb her

Varenummer (SKU): 11354801460667384 Kategori:

Opgradér din køreoplevelse med vores topmoderne 10,26 Android skærm med indbygget Dashcam og bak kamera. Denne skærm er ikke bare en skærm – den er din guide, din underholder og din sikkerhedsvagt på vejen. Med en imponerende størrelse på 10,26 tommer bringer den dig en lysende og krystalklar visuel oplevelse, der forvandler enhver køretur til en fornøjelse.

Det indbyggede Dashcam giver dig ro i sindet ved optagelse af din kørsel i HD-kvalitet. Du kan nemt og bekvemt dokumentere din rejse og have alle detaljer ved hånden i tilfælde af uheld. Og med det medfølgende bak kamera får du endnu mere sikkerhed bag rattet ved at have fuldt overblik over det, der sker bag bilen.

Men denne skærm er meget mere end bare en sikkerhedsfunktion. Den er din portal til underholdning og information undervejs. Med adgang til en lang række apps som Netflix, Youtube og meget mere kan du nyde dine yndlingsfilm, videoer og musik på farten. Du vil aldrig kede dig i trafikken igen.

Den hurtige og pålidelige Android-teknologi giver dig en problemfri brugeroplevelse med lynhurtig respons og smidig navigation. Du kan let tilpasse skærmen til dine præferencer og have alle dine foretrukne apps og widgets lige ved hånden.

Med vores 10,26 Android skærm med indbygget Dashcam og bak kamera får du ikke bare et produkt – du får en ny livsstil på vejen. Gør din køreoplevelse sikrere, sjovere og mere praktisk med dette avancerede multimedie system. Tag styringen over din rejse og oplev vejen på en helt ny måde med vores topmoderne skærm. Lad teknologien forvandle din bil til en futuristisk oase på hjul – bestil din skærm i dag og opgrader din køreglæde.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “10,26″ Android skærm med indbygget Dashcam og bak kamera, kan se Netflix, Youtube mm.”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.