Tilbud!

Alpine KITR1MHU Hus for montering af bakkamera i autocamper

Original price was: 799 kr..Current price is: 713 kr..

Få et klart billede af dine omgivelser med Alpine KITR1MHU – det perfekte hus til montering af et bakkamera på din autocamper. Øget sikkerhed og nem installation.

Køb her

Varenummer (SKU): 5510902088289679 Kategori:

Oplev friheden ved at køre din autocamper med større tryghed og sikkerhed med Alpine KITR1MHU Hus for montering af bakkamera i din camper. Dette hus er udviklet specielt til at sikre en smuk og diskret montering af dit bakkamera i din autocamper, så du får optimalt udsyn bagud uden at skulle bekymre dig alt for meget.

Alpine KITR1MHU Hus for montering af bakkamera i autocamper er designet til at beskytte dit kamera mod regn og andre elementer, så det altid er klar til brug, uanset om du kører i tåge, regn eller snevejr. Beslaget er designet til at have en optimal pasform, så du kan nyde en nem installation, uden at skulle bekymre dig om løse, hængende kabler.

Kombineret med din bakkamera monitor (sælges separat) giver det en uforlignelig oplevelse af at køre i din autocamper – du vil føle, at du kan se enhver hindring og kan navigere i enhver situation uden problemer. Med Alpine KITR1MHU Hus for montering af bakkamera i autocamper, får du en utrolig høj kvalitet og enkelhed i en smuk og praktisk pakke.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Alpine KITR1MHU Hus for montering af bakkamera i autocamper”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.