Tilbud!

Ampire 9″ bakspejl med CarPlay, Android Auto, Dashcam

Original price was: 3.149 kr..Current price is: 2.939 kr..

Få det bedste fra bilteknologi forenet i Ampire 9 bakspejlet. Oplev CarPlay, Android Auto og et indbygget dashcam – den ultimative køreoplevelse.

Køb her

Varenummer (SKU): 11008100459088816 Kategori:

Oplev en revolutionerende opgradering til din biloplevelse med Ampire 9 bakspejlet med CarPlay, Android Auto og Dashcam. Dette bakspejl er mere end bare en refleksion af vejen bagved – det er et teknologisk mesterværk, der vil forvandle din kørsel til en unik og moderne oplevelse.

Med CarPlay og Android Auto integration får du fuld adgang til din smartphone direkte på bakspejlet. Nu kan du nemt og sikkert foretage opkald, sende beskeder, lytte til din yndlingsmusik og få adgang til navigationsmuligheder, alt sammen via den intuitive berøringsskærm. Med en enkel forbindelse kan du nyde en sømløs integration mellem din bil og din digitale verden.

Men det stopper ikke der. Ampire 9 bakspejlet er også udstyret med en indbygget Dashcam, der registrerer og optager din kørsel i høj kvalitet. Uanset om det er til daglig pendling eller spændende roadtrips, kan du altid føle dig tryg ved at have dokumentation for enhver situation.

Bakspejlet selv er designet til at være elegant og stilfuldt, hvor det passer til enhver bilinteriør. Den klare og skarpe skærm giver dig en bred visuel erfaring, så du kan se mere af vejen bagved samtidig med at du har fuld kontrol over bilens digitaliserede funktioner.

Opgrader din bil til det næste niveau med Ampire 9 bakspejlet med CarPlay, Android Auto og Dashcam, og mærk forskellen i din kørsel. Det er tid til at opleve fusionen mellem teknologi og bekvemmelighed på en helt ny måde.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Ampire 9″ bakspejl med CarPlay, Android Auto, Dashcam”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.