Bakkamera “Kasse-Kit” – Ford

3.899 kr.

Tag kontrollen over bagsiden af din Ford med vores Bakkamera Kasse-Kit. Øg sikkerheden og undgå skader med denne nemme og professionelle installation.

Køb her

Varenummer (SKU): 5510902088365978 Kategori:

Kørsel baglæns har aldrig været mere problemfrit end med vores fantastiske bakkamera Kasse-Kit til Ford. Med en 4.3 bakspejlsmonitor og et topmoderne nrplade-kamera, er du sikret et helt nyt niveau af sikkerhed og kontrol.

Nu kan du nemt og bekvemt sikre et super godt overblik, når du skal manøvrere din varebil baglæns. Med vores bakkamera Kasse-Kit får du ikke kun et skarpt og klart billede, men også en problemfri installation med det medfølgende standardbeslag.

Du skal blot lime beslaget på din bil, og så er du klar til at nyde en revolutionerende køreoplevelse. Vores bakkamera Kasse-Kit er den perfekte løsning til dig, der ønsker at gøre manøvreringen i trange rum til en leg.

Nu er det tid til at tage styringen og køre uden bekymring baglæns. Bestil vores bakkamera Kasse-Kit til Ford i dag, og oplev en ny dimension af sikkerhed og kontrol på vejen.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Bakkamera “Kasse-Kit” – Ford”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.