Bakkamera “Kasse-Kit” – Master/NV400/Movano

3.899 kr.

Forbedre din køresikkerhed med vores kraftfulde bakkamera Kasse-Kit til Master, NV400 og Movano. Få klarhed, kontrol og sikkerhed bag rattet.

Køb her

Varenummer (SKU): 5510902088366038 Kategori:

Giv din varevogn et moderne og sikkert løft med vores Bakkamera Kasse-Kit til Master/NV400/Movano. Med denne smarte og praktiske løsning kan du erstatte din originale 3. bremselygte og tilføje et bakkamera i et stilfuldt og diskret design.

Med vores Bakkamera Kasse-Kit kan du både forbedre din sikkerhed og gøre din kørsel mere bekvem. Du vil nu have et klart og skarpt billede af, hvad der sker bag din varevogn, når du bakker. Ingen flere blinde vinkler eller usikkerhed, men i stedet fuld kontrol og oversigt over din bagende.

Monteringen er hurtig og enkel, og vores standardbeslag medfølger, så du nemt kan installere det selv. Det kan nemt limes på og giver en endnu mere stilfuld og sømløs integration med din varevogn.

Der er ingen grund til at gå på kompromis med sikkerheden og bekvemmeligheden ved din arbejdskøretøj. Med vores Bakkamera Kasse-Kit kan du tage din kørsel til et nyt niveau af effektivitet og sørge for, at din varevogn altid er i fuld kontrol. Så gør din kørsel mere tryg og problemfri med vores innovative Bakkamera Kasse-Kit til Master/NV400/Movano.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Bakkamera “Kasse-Kit” – Master/NV400/Movano”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.