BlackVue DR590X-2CH Dashcam 32GB

2.367 kr.

Optag dine køreture i høj kvalitet med BlackVue DR590X-2CH dashcam. Med Full HD kameraer og WiFi. Sikkerhed og tryghed på vejen.

Køb her

Varenummer (SKU): 5372800354977519 Kategori:

Forestil dig at have dit eget personlige øje vidne med dig på alle dine køreture – præsentationen af ​​BlackVue DR590X-2CH Dashcam 32GB. Dette avancerede dashcam vil revolutionere din køreoplevelse og give dig fred i sindet ved at registrere alt, der sker foran og bag din bil.

Med en krystalklar Full HD-opløsning optager DR590X-2CH alle dine kørselsoplevelser med en utrolig detaljegrad. Uanset om det er smukke landskaber på din køretur eller uventede begivenheder på vejen, vil dette dashcam fange det hele med imponerende klarhed.

Dashcamet er udstyret med en bagkamerafunktion, der fanger alt, hvad der sker bag din bil, så du får en komplet visuel gengivelse af dine kørselsmiljøer. Med Wi-Fi-connectivity kan du nemt overføre og dele dine optagelser med BlackVue-appen på dine iOS- eller Android-enheder og analysere dine kørselsvaner for at blive en endnu bedre fører.

DR590X-2CH leveres med en indbygget parkeringsfunktion, der registrerer bevægelser og stød i din parkerede bil og giver dig mulighed for at overvåge den eksterne aktivitet omkring dit køretøj. Med indbyggede funktioner som påvirknings- og bevægelsesregistrering kan du være sikker på, at dit køretøj altid er beskyttet.

Du kan endda vælge at opgradere dit dashcam med valgfri LTE- og GPS-funktioner for endnu større tilpasning og kørselsovervågning. Med den medfølgende 32GB-hukommelseskort har du masser af plads til at gemme alle dine optagelser uden bekymringer.

Så hvorfor nøjes med at køre alene, når du kan have din egen pålidelige vidne med BlackVue DR590X-2CH Dashcam 32GB? Lad dette avancerede teknologiske vidunder være din trofaste ledsager på vejen og oplev en ny dimension af sikkerhed, bekvemmelighed og pålidelighed i dine daglige kørselsoplevelser. Beskyt dig selv og dine medtrafikanter med dette imponerende dashcam og kør med selvtillid, viden og stil i enhver situation.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “BlackVue DR590X-2CH Dashcam 32GB”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.