Tilbud!

Fuld HD Dashcam med 2 kameraer & 1.5” LCD skærm, Bevægelses censor og meget mere

Original price was: 1.899 kr..Current price is: 999 kr..

Med vores Fuld HD dashcam med 2 kameraer og 1.5” LCD-skærm kan du trygt optage dine køreture og være sikker på at fange det hele.

Køb her

Varenummer (SKU): 11354801916581441 Kategori:

Forestil dig at have din helt egen personlige sikkerhedsvagt på vejen med dig hver gang du tager ud at køre. Med vores Fuld HD Dashcam med 2 kameraer og 1.5” LCD skærm får du ikke kun den ultimative beskyttelse på vejen, men også en pålidelig og avanceret teknologisk løsning, der vil give dig ro i sindet under enhver kørsel.

Dette avancerede dashcam leverer skarpe optagelser i fuld HD (1080p), så du kan være sikker på, at du altid har klare og tydelige optagelser af dine rejser. Med to kameraer har du mulighed for at optage både vejen foran dig og kabinen, så du med lethed kan dokumentere enhver begivenhed eller hændelse under din kørsel.

Udover HD-optagelser kommer dette dashcam også med en række imponerende funktioner, herunder bevægelsessensor, som registrerer og optager enhver bevægelse omkring din bil, selv når du ikke er til stede. Den indbyggede 1.5” LCD skærm giver dig mulighed for nemt at se og gennemse optagelser direkte på kameraet, så du altid har fuld kontrol over dine optagelser.

Med dette dashcam behøver du aldrig bekymre dig om at miste vigtige optagelser eller dokumentation af hændelser på vejen. Tag din sikkerhed til det næste niveau med vores Fuld HD Dashcam med 2 kameraer og oplev en ny standard for kørselssikkerhed og beskyttelse. Klar til at sikre din hverdagsrejse med professionel kvalitet og pålidelighed.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Fuld HD Dashcam med 2 kameraer & 1.5” LCD skærm, Bevægelses censor og meget mere”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.