Stoplygte-bakkamera VW Crafter / MAN TGE 2017-

1.399 kr.

Gør parkering til en leg med dette unikke stoplygte-bakkamera til VW Crafter / MAN TGE. Få en sikker og problemfri kørsel hver gang.

Køb her

Varenummer (SKU): 5510902088365882 Kategori:

Forvandl din VW Crafter eller MAN TGE 2017- til en topmoderne køretøj med dette stoplygte-bakkamera. Med denne diskrete opgradering kan du nemt og hurtigt tilføje et bakkamera i originalt look, uden at skulle lave en eneste boremaskine i din bil.

Dit køretøjs sikkerhed bliver taget til nye højder med dette stoplygte-bakkamera. Med en imponerende bred synsvinkel på 160° får du et klart og omfattende udsyn bagud, så du kan manøvrere din bil med præcist og uden bekymringer.

Kameraet er udstyret med en førsteklasses 1/3 CCD/700TVL Sony chipset, der sikrer en skarp og detaljeret billedkvalitet. Uanset om det er dag eller nat, vil du opleve en klar og professionel videooptagelse.

Monteringen er utrolig simpel og hurtig. Du kan nemt påbygge kameraet på den øverste originale 3. bremselygte, hvilket giver dig et elegant og diskret udseende. Med denne smarte løsning undgår du besværet med at skulle ændre på bilens design eller struktur.

Så uanset om du er en professionel håndværker, en logistikvirksomhed eller en eventyrlysten kørende familie, vil dette stoplygte-bakkamera tilføje en ekstra dimension af sikkerhed og bekvemmelighed til din VW Crafter eller MAN TGE 2017-.

Opgrader din køreoplevelse i dag med dette fantastiske og praktiske stoplygte-bakkamera.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Stoplygte-bakkamera VW Crafter / MAN TGE 2017-”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.