Tilbud!

2K Dashcam med 3 kameraer & 3” IPS skærm, Bevægelses censor og meget mere

Original price was: 1.999 kr..Current price is: 1.299 kr..

Oplev total sikkerhed på vejen med vores 2K dashcam. Tre kameraer, bevægelsescensor og stor 3” IPS skærm – din ultimative rejsepartner.

Køb her

Varenummer (SKU): 11354800975499633 Kategori:

Hvis du er på udkig efter et avanceret dashcam, der kan filme fra alle vinkler i din bil, så er dette 2K dashcam med 3 kameraer det perfekte valg for dig. Med to kameraer monteret på selve enheden og et ekstra kamera, der nemt kan placeres bag i bilen, kan du være sikker på at alle vinkler er dækket.

Dette dashcam er udstyret med en stor 3” IPS skærm, der giver dig en klar og tydelig visning af optagelserne. Du kan nemt skifte mellem de forskellige kameraer og få et komplet billede af, hvad der foregår i og omkring din bil.

Den indbyggede bevægelsescensor registrerer automatisk bevægelser uden for din bil og starter optagelserne, så du altid har dokumentation for eventuelle hændelser. Du kan føle dig tryg og sikker, selv når din bil er parkeret.

Med en opløsning på 2K får du skarpe og detaljerede optagelser, der fanger selv de mindste detaljer. Uanset om det er til forsikringsformål, til at dokumentere en køretur eller bare for at have ekstra sikkerhed på vejen, vil dette dashcam være din pålidelige partner.

Det minimalistiske design passer perfekt ind i enhver bilindretning, og installationen er enkel og problemfri. Med alle disse funktioner og mere til, er dette 2K dashcam med 3 kameraer det ultimative valg for bilister, der ønsker sikkerhed og pålidelighed på vejen. Investér i din sikkerhed i dag og få ro i sindet hver gang du træder ind i din bil.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “2K Dashcam med 3 kameraer & 3” IPS skærm, Bevægelses censor og meget mere”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.