Tilbud!

Alpine DVR-F790 dashcam m. wi-fi, GPS og dock

Original price was: 2.499 kr..Current price is: 2.332 kr..

Tag på eventyr uden bekymringer med Alpine DVR-F790 dashcam. Optag alle dine køreture i høj kvalitet med wi-fi, GPS og praktisk dock. Sikre beviser og fred i sindet – køb i dag.

Køb her

Varenummer (SKU): 11008100459978566 Kategori:

Oplev den ultimative måde at registrere og dokumentere dine bilrejser med Alpine DVR-F790 dashcam. Dette innovative dashcam er mere end bare en almindelig kørselsoptager. Det er en perfekt kombination af avanceret teknologi, bekvemmelighed og stil.

Med indbygget wi-fi og GPS får du mulighed for at streame og downloade dine optagelser direkte til din smartphone eller computer. Du kan nemt dele dine spændende og mindeværdige kørselsoplevelser med venner og familie på sociale medier eller gemme dem som bevis for eventuelle bilulykker eller forsikringssager.

Den medfølgende dock gør det nemt at montere og aflæse dashcam’et. Du kan placere det sikkert på forruden eller instrumentbrættet og nyde en klar og bred optagelse af vejen foran dig i høj kvalitet. Dashcam’ets avancerede billedsensor og optik sikrer skarpe og detaljerede optagelser, selv under dårlige lysforhold.

Alpine DVR-F790 dashcam er mere end bare et stykke teknologi. Det er en pålidelig rejsepartner, der giver dig ro i sindet og sikkerhed ved at dokumentere dine kørselsoplevelser. Uanset om du er på en spændende road trip, pendler til arbejde eller blot ønsker at dokumentere de smukke landskaber, du passerer, er dette dashcam det ideelle valg.

Tag styringen over dine bilrejser med Alpine DVR-F790 dashcam. Det er tid til at gøre dine kørselsoplevelser mindeværdige og delbare.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Alpine DVR-F790 dashcam m. wi-fi, GPS og dock”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.