Tilbud!

1080P Dashcam til Motorcykel med 3″ IPS skærm – GPS, Wifi, Filmer foran og bagved

Original price was: 1.599 kr..Current price is: 999 kr..

Optag dine eventyr under kørslen med dette avancerede 1080P Dashcam til motorcykler. Med GPS, Wifi og dobbeltkameraet kan du dokumentere din tur fra alle vinkler.

Køb her

Varenummer (SKU): 11354800018910227 Kategori:

Oplev en helt ny verden af sikkerhed og dokumentation med vores 1080P Dashcam designet specielt til motorcykler. Med en imponerende 3 IPS skærm og avancerede funktioner som GPS, Wifi og evnen til at filme både foran og bagved, får du et fantastisk værktøj til at dokumentere dine køreture og skabe tryghed på vejen.

Med dette motorcykel Dashcam har du mulighed for at optage dine ture i krystalklar 1080P opløsning og fange alle detaljer på vejen. Den indbyggede GPS-funktion giver dig mulighed for at registrere din rute og hastighed, så du altid har dokumentation for dine ture. Samtidig kan du nemt overføre dine optagelser trådløst via Wifi og dele dem med venner, familie eller forsikringsselskabet.

Det unikke ved dette Dashcam er evnen til at filme både foran og bagved din motorcykel. Med to kameraer får du en komplet dækning af din kørsel og kan være sikker på, at intet går ubemærket hen. Den smarte montering gør det nemt at installere kameraet uden behov for værktøj eller skruer, hvilket gør det ideelt til alle typer motorcykler.

Med vores 1080P Dashcam til motorcykler kan du nyde din kørsel med ro i sindet, velvidende om at du har et pålideligt og avanceret sikkerhedssystem ombord. Tag dine eventyr til et nyt niveau med dette innovative kamera, der giver dig både tryghed, dokumentation og muligheden for at dele dine oplevelser med andre.

Invester i din sikkerhed og oplev friheden ved at have total kontrol over dine optagelser med vores 1080P Dashcam til motorcykler. Skab minder, del historier og kør med tryghed med dette avancerede og pålidelige kamera ved din side.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “1080P Dashcam til Motorcykel med 3″ IPS skærm – GPS, Wifi, Filmer foran og bagved”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.