3K Dashcam med App, G-sensor, parkeringsovervågning, night vision og meget mere

649 kr.

Optag dine køreture i krystalklar kvalitet med vores 3K dashcam. Få ro i sindet med parkeringsovervågning og G-sensor. Bestil nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 11354801209414068 Kategori:

Med vores 3K Dashcam får du en førsteklasses oplevelse med avancerede funktioner, der sikrer dig klare og skarpe optagelser i enhver situation. Uanset om det er dag eller nat, er du sikret højtopløste 3K-videoer (2880 x 1620 pixels) og billeder med en imponerende vidvinkel på 170 grader.

Dashcamet er udstyret med en intelligent G-sensor, der registrerer og låser optagelser ved pludselige bevægelser eller påvirkninger, hvilket sikrer vigtige optagelser i tilfælde af en ulykke. Desuden har det en praktisk parkeringsovervågningsfunktion, der automatisk starter optagelser, hvis der registreres bevægelser nær din bil.

Med night vision-funktionen kan du nemt optage klare videoer selv under dårlige lysforhold eller om natten, hvilket giver dig ro i sindet hele døgnet. Den intuitive app giver dig mulighed for at nemt tilgå og styre dine optagelser direkte fra din smartphone, uanset hvor du befinder dig.

Med vores 3K Dashcam er du altid sikret dokumentation og beviser i tilfælde af uheld eller uventede begivenheder på vejen. Tag kontrollen med din egen sikkerhed og vælg vores pålidelige dashcam til at følge med dig på dine køreture. Optag dine eventyr, beskyt dig selv og dine medpassagerer, og vær forberedt på alt, hvad der måtte komme din vej. Gør din køreoplevelse endnu mere tryg og komfortabel med vores avancerede 3K Dashcam.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “3K Dashcam med App, G-sensor, parkeringsovervågning, night vision og meget mere”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.