Bakkamera Indbygget I Bagklapshåndtag – Audi, Seat, Skoda, VW

999 kr.

Oplev en revolutionerende bekvemmelighed med vores smarte bakkamera indbygget i bagklapshåndtaget til Audi, Seat, Skoda og VW. Gør parkering til en leg.

Køb her

Varenummer (SKU): 5510902088368185 Kategori:

Fremhæv dine køreevner med dette innovative bakkamera indbygget i bagklapshåndtaget til din Audi, Seat, Skoda eller VW. Med en linse, der er vinklet nedad, får du det bedste billede, når du bakker. Du behøver ikke længere bekymre dig om blindspots eller parkering i trange områder.

Dette bakkamera er designet til at modstå vand, så du kan køre trygt og sikkert under alle vejrforhold. Det er kompatibelt med 12V strømforsyning og NTSC-format. Med sin farve CMOS OV7960 linse giver det dig klare og levende billeder, der sikrer en problemfri køreoplevelse.

Installationen er enkel og problemfri. Produktet leveres komplet med strøm- og videoforlængelseskabler, så du kan tilslutte det nemt til dit eksisterende bilsystem.

Bring din køreoplevelse til nye højder, og invester i dette bakkamera indbygget i bagklapshåndtaget i dag. Med sin enestående funktionalitet og holdbarhed får du et pålideligt system, der gør hver køretur til en glæde. Kør trygt, og lad dette bakkamera guide dig på dine eventyr.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Bakkamera Indbygget I Bagklapshåndtag – Audi, Seat, Skoda, VW”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.