Gratis fragt ved køb af alle dashcams

Bakkamera

At slå 2 fluer med et smæk er ofte en god ide, hvis det kan lade sig gøre - og er man ude og vil investere i et dashcam og samtidig vil have et bakkamera er der rig mulighed for det; hvis du køber et dashcam med bakkamera.

Installerer man et dual channel dashcam, så man filmer ud af bagruden på bilen kan det jo let også bruges som bakkamera.

Det kræver selvfølgelig en model med skærm. Du kan herunder se listen af modeller, der giver muligheden for det. Vi starter med de mest populære og går nedefter:

X6a_V5 - Et af de flotteste og mest gennemtænkte dashcams vi nogensinde har set og testet. Kommer med en stor flot IPS skærm, hvilket gør den ideel som bakkamera

X6_V4/V6 - En bakspejlsmodel, som monteres på det eksisterende bakspejl. Det giver god mening at bruge den som bakkamera og have skærmen der, som kan være på 5, 7 eller 9 tommer, alt efter hvilken model man vælger. 

X8_V4 - Køber man denne model med bagudvendt kamera, kan den snildt bruges som bakkamera og med en kanon kvalitet dertil. 

FS01_V2 - Et andet bakspejlskamera; denne her dog med Android indbygget, så kun fantasien sætter grænser for, hvad man kan bruge den til udover et bakkamera og dashcam.

G9SN_V3 - Super nightvision model med mulighed for bagudvendt kamera.

T6_V2Dual - Et super dual-cam, hvor man får meget for pengene. For 699kr får man et dashcam og bakkamera med WDR.

ZR3G - Et lille dashcam med mulighed for at indsætte 3G simkort, så man kan se/overvåge sin bil, uanset hvor man er.

Alle dashcams med bagudvendt kamera kan bruges som bakkamera, og alle vores modeller kommer med en standard funktion der hedder PiP. Det betyder at man på skærmen har begge videoer - en stor og en lille.

Det er selvfølgelig bedst at kunne se så meget som muligt når man bakker, så alle vores modeller har også et lille kabel fra det bagudvendte kamera, som man kan sætte på sit baklys. Når man så sætter bilen i bakgear vil den vise det bagudvendte kamera i fuldskærm. Tager man bilen ud af bakgear vil den gå tilbage til PiP.


Når man installerer sit bakkamera, så skal det trækkes fra hoved-dashcammet, som sidder i forruden. Det er næsten altid lettest at føre ledningen til bakkameraet over loftsbeklædningen. Er det ikke en mulighed kan man føre bakkameraet under måtterne i bilen og langs panelerne, hvor man også ofte kan skubbe det ind under, så det bliver godt og grundigt skjult.