Tilbud!

70mai A810 4K dashcam GPS

Original price was: 1.699 kr..Current price is: 1.499 kr..

Oplev præcision og sikkerhed med 70mai A810 4K dashcam med GPS. Optag detaljerede videoer og få nøjagtig positionering, så du kan stole på din kørselsoplevelse.

Køb her

Varenummer (SKU): 9788700194117704 Kategori:

Vil du gerne tage din bilkørsel til det næste niveau af sikkerhed og klarhed? Så er 70mai A810 4K dashcam GPS det perfekte valg for dig.

Dette imponerende dashcam vil give dig en enestående billedkvalitet i 4K UHD, der vil hjælpe dig med at øge sikkerheden under hver eneste køretur. Med den utrolige klarhed, der leveres af den avancerede 8 megapixel Sony IMX678-sensor, vil du opleve fire gange så mange pixels sammenlignet med traditionel Full-HD-opløsning. Dette betyder, at du får naturtro og knivskarpe billeder, der gør det nemt at identificere nummerplader, vejskilte og alle detaljer på vejen.

Men det stopper ikke der. Dette dashcam er også udstyret med en indbygget GPS, der giver dig mulighed for at registrere dine kørselsruter og spor. Du kan nemt tilføje en dato- og tidsstempel på optagelserne for at dokumentere dine rejser eller endda bruge det som bevis i tilfælde af en uheldig hændelse.

Med sin praktiske størrelse og nemme installation er 70mai A810 4K dashcam GPS det perfekte tilbehør til din bil. Den er designet til at være brugervenlig og pålidelig, så du kan føle dig tryg ved enhver tur. Så hvorfor vente? Tag springet og oplev den ultimative sikkerhed og klarhed med 70mai A810 4K dashcam GPS.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “70mai A810 4K dashcam GPS”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.